Φωτογραφίες
Calypso Beach Hotel
Calypso Beach Hotel
Calypso Beach Hotel
Calypso Beach Hotel
Covid-19

Πρόληψη της διάδοσης του covid-19 και μέτρων ελέγχου που εφαρμόζονται στα ξενοδοχεία Calypso Beach & Calypso Palace

 
Αγαπητοί μας πελάτες,
 
     Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε θερμά στο όμορφο νησί μας και στα ξενοδοχεία της εταιρείας μας Calypso Beach & Calypso Palace. Στα ξενοδοχεία Calypso Beach & Calypso Palace, προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η ευημερία των επισκεπτών και των υπαλλήλων μας.
     Προς το σκοπό αυτό, θα εφαρμόσουμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα που αναπτύχθηκαν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη του covid-19. Τα μέτρα που εφαρμόζονται αλλά δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά είναι:
 

ΓΕΝΙΚΑ

 
Α) Όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου έχει εκπαιδευτεί σε όλες τις νέες εξελίξεις στον έλεγχο του covid-19, λαμβάνοντας τα απαιτούμενα μαθήματα και τη σχετική εκπαίδευση.
Β) Όλο το προσωπικό θα χρησιμοποιεί ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό όταν και όπου απαιτείται.
Γ) Εσείς, σαν πελάτες μας, δεν είστε υποχρεωμένοι να φοράτε μάσκες στο ξενοδοχείο μας, αλλά πρέπει να διατηρήσετε τις ασφαλείς αποστάσεις όπως απαιτείται.
 

 YΠΟΔΟΧΗ

 
     Το προσωπικό της υποδοχής θα φοράει κατάλληλα ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας). Όλοι οι πελάτες πρέπει να διατηρούν την κατάλληλη απόσταση μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των διαδικασιών check-in. Οι κάρτες-κλειδιά των δωματίων θα απολυμαίνονται πριν από τη χρήση. Παρέχουμε ανέπαφη  πληρωμή (χρήση πιστωτικών καρτών) και σας παρακαλούμε να επωφεληθείτε από αυτήν την υπηρεσία.
 

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

 
     Όλο το προσωπικό μας  είναι υποχρεωμένο να χρησιμοποιεί κατάλληλα ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας).  Όλα τα φαγητά στα γεύματα θα προσφέρονται σε μορφή Buffet, όπως τα γνωρίζετε. Οι πελάτες κρατώντας τις ενδεδειγμένες αποστάσεις ασφαλείας, θα υποδεικνύουν στο προσωπικό μας τι ακριβώς θέλουν από τον Buffet και θα σερβίρονται. Το προσωπικό μας θα σερβίρει όλα τα ποτά στο εστιατόριο, συμπεριλαμβανομένων των αυτόματων διανομέων ποτών και αναψυκτικών (Post-Mix).
     Για την δική σας ασφάλειά, όλα τα τραπέζια στο εστιατόριο θα τοποθετηθούν σύμφωνα με τις κατάλληλες αποστάσεις που ορίζονται από τον Εθνικό οργανισμό δημόσιας υγείας και υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν sittings, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
     Σε όλα τα Μπαρ, Σνακ-Μπαρ και στο Μπαρ της πισίνας, οι πελάτες κρατώντας τις αποστάσεις ασφαλείας θα παραλαμβάνουν από τους Μπάρμεν τα ποτά και τα κοκτέιλς.  
 

ΠΙΣΙΝΑ-ΠΑΡΑΛΙΑ

 
     Η λειτουργία της παραλίας και της πισίνας παραμένει η ίδια. Για την ασφάλειά σας εφαρμόζονται όλα τα απαραίτητα μέτρα απόστασης. Οι ξαπλώστρες θα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση. Επιπρόσθετα θα πραγματοποιούνται αυξημένοι έλεγχοι στην ποιότητα νερού της πισίνας.
 

ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

 
     Θα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και απολύμανσης στα δωμάτια με χρήση ατμοποιητή και με κατάλληλα απολυμαντικά σε όλες τις επιφάνειες,  όπως σε λαβές, χερούλια, διακόπτες, έπιπλα και άλλες επιφάνειες. Σύμφωνα με τα μέτρα που υποδεικνύει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, το προσωπικό δεν θα εισέρχεται στα δωμάτια κατά τη διάρκεια της διαμονής σας για να εκτελεί τακτική καθαριότητα ή αλλαγή σε πετσέτες ή σεντόνια, εκτός εάν ζητηθεί από τον πελάτη. Παρακαλείστε να αναφέρετε στη ρεσεψιόν τη συχνότητα με την οποία θέλετε το προσωπικό μας να αλλάζει πετσέτες και σεντόνια.
 
ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.
 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

 
     Συστήνουμε στους πελάτες μας να χρησιμοποιούν ανελκυστήρες μόνο εάν είναι απαραίτητο. Επιτρέπονται έως 2 άτομα σε κάθε ανελκυστήρα ή μια οικογένεια που αποτελείται από 2 ενήλικες και παιδιά. Οι διακόπτες των ανελκυστήρων θα απολυμαίνονται τακτικά και ένας ανέπαφος σταθμός απολύμανσης θα βρίσκεται μπροστά από τους ανελκυστήρες.
 

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

 
     Θα υπάρχει μια ομάδα ψυχαγωγίας για την διασκέδαση σας με μικρές αλλαγές στις δραστηριότητες, που θα συμμορφώνονται με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας. Θα λειτουργήσει το mini club τηρώντας τους νέους κανόνες ασφαλείας.  
     Τελευταίο αλλά το πιο σημαντικό, μην ξεχάσετε να κλείσετε την επόμενη διαμονή σας κοντά μας! Σας περιμένουμε με πολύ χαρά! Έως τότε μείνετε ασφαλείς!

Με τις ολόθερμες ευχές μας
 
Η Διεύθυνση των ξενοδοχείων
Calypso Beach & Calypso Palace